0,00
Winkelwagen

AREDS 2 supplementen en oogvitamines

Duareds supplementen en oogvitamines

Bent u op zoek naar AREDS 2 oogvitamines en -supplementen? Dan bent u bij Duareds aan het juiste adres! Duareds is een vertrouwde leverancier van hoogwaardige ooggezondheidsproducten, waaronder de populaire samenstelling volgens AREDS 2. Op deze pagina vindt u meer informatie over de AREDS 2 oogsupplementen van Duareds.

Wat zijn AREDS 2 oogvitamines en -supplementen?

Duareds begrijpt het belang van ooggezondheid en biedt daarom hoogwaardige AREDS 2 supplementen aan. AREDS 2, wat staat voor Age-Related Eye Disease Study 2. De AREDS 2 oogvitamineformule is een mix van vitaminen, mineralen en antioxidanten die speciaal zijn ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van het oog en in het bijzonder ook het netvlies door toevoeging van zinkoxide.

Gemakkelijk en veilig bestellen bij Duareds

Bij Duareds kunt u gemakkelijk AREDS 2 supplementen en oogvitamines kopen. Op onze website kunt u eenvoudig het gewenste product vinden en bestellen met een paar klikken. Duareds zorgt voor een snelle verzending, zodat u uw oogvitamines snel in handen heeft.

duareds areds 2 kopen

Duareds onderscheidt zich door de combinatie van de perfecte oogvitaminen met de juiste samenstelling, en hoogwaardige omega 3 visolie. En dat in een handige, overzichtelijke doordrukstrip.

U kunt kiezen uit 3 verschillende verpakkingen:

  • 3 Maanden (3 strips van 4 weken.)
  • 6 Maanden (6 strips van 4 weken.)
  • 12 Maanden (12 strips van 4 weken.)

De strip is speciaal ontwikkeld voor senioren. Achterop is de dag van de week gedrukt zodat u kunt zien of de dosering voor vandaag al is ingenomen. Tevens zijn beide producten bij elkaar verpakt. Zo wordt het vergeten van uw dagdosering voorkomen. Hoe groter de verpakking, hoe lager de gebruiksprijs per dag. U betaalt geen extra verzendkosten, deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Twijfelt u? Kies dan eerst voor de kleinste verpakking! Lees alstublieft goed de gebruiksaanwijzing over de 28 dagen strip.

DIRECT DUAREDS BESTELLEN

Al vele tevreden klanten gingen u voor

Duareds hecht ook veel waarde aan klantenservice. Lees de productbeoordelingen op deze pagina. Als u vragen heeft over AREDS 2 oogvitamines, staan hun deskundige medewerkers klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, en we zullen snel reageren om al uw vragen te beantwoorden.

Welke voedingsstoffen zitten er in de AREDS 2 supplementen en oogvitamines?

De aanbevolen formule volgens AREDS2, bevat de volgende voedingsstoffen:

  1. Vitamine C: Een antioxidant die de gezondheid van de bloedvaten in het oog ondersteunt.
  2. Vitamine E: Een andere antioxidant die cellen beschermt tegen oxidatieve schade.
  3. Luteïne en zeaxanthine: Carotenoïden die van nature voorkomen in het oog en helpen bij het filteren van blauw licht.
  4. Zink: Een mineraal dat betrokken is bij tal van enzymatische reacties in het lichaam en belangrijk is voor een normale oogfunctie.
  5. Koper: Een mineraal dat samen met zink wordt gebruikt in het lichaam.

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van de tekst nog vragen? Of lukt het niet om te bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag!

Copyright © 2024 DUAREDS. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
De waardering van Duareds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 96 reviews.