Toegankelijkheidsinstrumenten

0,00
Winkelwagen

Bezorgkosten en bezorging

Bestellingen worden verzonden via DHL, PostNL of via een door ons gekozen bedrijf. De bezorgkosten zijn voor u gratis als u in Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij een beperkte opslag van 3,50 (een fractie van de werkelijke kosten). Wij proberen uw bestelling altijd nog dezelfde werkdag te versturen maar zijn altijd afhankelijk van de gekozen verzendbedrijven. U kunt zelf altijd meehelpen door uw adres juist in te vullen. Foutief geadresseerde pakketten lopen vertraging op of raken zelfs kwijt.

In het weekend zijn wij gesloten, er wordt dus op vrijdagavond na 17:00 tot maandagmorgen 8:30 niet gewerkt en niet verzonden. Bestellingen op werkdagen na 17:00 worden de volgende werkdag verwerkt.

Bestel op tijd! Wij zijn afhankelijk van de grillen van de koeriersbedrijven. En uit ervaring; bij alle bedrijven gaan helaas dingen fout. Door niet tot op het allerlaatste moment te wachten, voorkomt u dat u zonder supplementen zit. Hoewel bijna alle bedrijven (Post NL, DHL, UPS , GLS, FEDEX enz. enz) beloven binnen 1-2 werkdagen te bezorgen, blijkt dat dit helaas niet altijd realistisch is. Als uw bestelling 5 werkdagen na bestelling niet is bezorgd, neem dan contact met ons op. Wij versturen dan opnieuw.

Copyright © 2024 DUAREDS. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
De waardering van Duareds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 141 reviews.