Toegankelijkheidsinstrumenten

0,00
Winkelwagen

Over ons

Tala Chorio Pharma B.V. is een doorontwikkeling van meer dan een decennium ervaring in de voedingssupplementen en de oogheelkunde. Gedreven door passie, betrokkenheid en know-how met oog voor de gebruiker. 


Missie:

Tala Chorio Pharma B.V. wil innovatieve, duurzame producten betaalbaar houden zonder in te leveren op kwaliteit.

Visie:

De wereld verandert in hoog tempo waarbij de zekerheden van gisteren transformeren in moderne vraagtekens. Tala Chorio Pharma B.V. anticipeert, evalueert en transformeert mee.


Veilig

Onze producten zijn gegarandeerd veilig. Dat doen we door met een gesloten en nauwe keten te werken. Wij werken volgens het zogenaamde HACCP protocol. In dit protocol (h)erkennen we de kritieke punten,  borgen deze en controleren voortdurend. Onze fabrikanten zijn BRC (British Retail Consortium) gecertificeerd en dat is tevens één van de hoogst haalbare standaarden.  Onze producten worden steekproefsgewijs gecontroleerd in onafhankelijke laboratoria. Alle goederen zijn traceerbaar. Onze doseringen zijn wetenschappelijk getoetst en worden bij correct gebruik veilig geacht. 

Duurzaam

Onze klimaatdiscussie is actueler dan ooit. Tala Chorio Pharma B.V. (h)erkent dat en werkt mee aan de meest duurzame oplossingen binnen de mogelijkheden om onze producten betaalbaar te houden. Ons pand is nagenoeg CO2 neutraal en zelfvoorzienend door gebruik van warmtepompen, ledverlichting en zonnepanelen. Wij zijn daardoor gasloos. Onze voertuigen zijn elektrisch. Wij scheiden onze afvalstromen. Onze plastic verpakkingen zijn 100% recyclebaar,  mits u ze bij het plastic afval weggooit.  Alle verzendverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton. Onze visolie is voorzien van het Friends of the Sea certificaat. Er is geen sprake van genetische manipulatie of doorstraling (radiation) in onze grondstoffen.  

Copyright © 2024 DUAREDS. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
De waardering van Duareds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 117 reviews.