Toegankelijkheidsinstrumenten

0,00
Winkelwagen

Wat kunt u zelf doen?

Hieronder vindt u algemene adviezen om uw ogen waaronder het netvlies met daarin de macula in een optimale conditie te houden.

 1. Stop met roken. Het is ongezond, duur en funest voor uw ogen.
 2. Eet gezond, dat wil zeggen groenten en fruit die veel vitamine C en E bevatten. Bladgroenten zoals spinazie bevatten luteine en zeaxantine. En vette vis is een bron van omega 3 vetzuren zoals DHA. Vette vis is bijvoorbeeld makreel, haring en zalm (en helaas geen kibbeling met mayonaise).
 3. Bescherm uzelf tegen UV licht en draag een goede zonnebril met een ultraviolet filter. Deze beschermt de ogen, het netvlies en de macula.
 4. Gevarieerd eten met 2 ons groenten en 2 stuks fruit is gezond voor iedereen.
 5. Let op uw gewicht, een inactief bestaan is voor niemand goed.
 6. Overweeg voedingssupplementen naast een gevarieerd en gezond voedingspatroon. Duareds is speciaal ontwikkeld voor de conditie van het oog in stand te houden en om scherp te blijven zien (door toevoeging van zink en DHA uit visolie). Tevens beschermt het tegen schade door UV en vrije radicalen door vitamine C en vitamine E.

Gebruikt u een oogvitamine? Controleer altijd de samenstelling. Een origineel oogvitamine product* bestaat uit de onderstaande samenstelling:

 • 500 mg vitamine C
 • 400 i.e. vitamine E (i.e. staat voor internationale eenheid)
 • 80 mg zinkoxide (in Nederland wordt 25 mg zink ook als AREDS2 gezien)
 • 2 mg koper
 • 10 mg luteine
 • 2 mg zeaxantine

Copyright © 2024 DUAREDS. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
De waardering van Duareds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 141 reviews.