Toegankelijkheidsinstrumenten

0,00
Winkelwagen

Wat is Duareds

Duareds is de logische combinatie van de Amerikaanse A.R.E.D.S. oogvitaminen in de exacte samenstelling en hoogwaardige omega-3 visolie. De ingrediënten uit deze producten zijn goed voor het gezichtsvermogen, de conditie van het netvlies en helpen normaal te kunnen blijven zien. Dat komt door zink en DHA. Tevens helpen vitamine E en vitamine C bij het beschermen van schade door oxidatie (door bijvoorbeeld UV-licht en vervuiling).

Luteïne en zeaxantine zijn micro-nutriënten die van nature voorkomen in o.a. bladgroenten, paprika's en wortels. Ze vervullen ieder een specifieke rol. Samen met omega 3 visolie (en dan specifiek DHA (docosahexaeenzuur) heeft u hét supplement in huis voor het behoud van het normale gezichtsvermogen.

Duareds is slim verpakt in een strip van 28 dagen ( 1 kalendermaand). De strip is speciaal ontwikkeld voor senioren. Achterop is de dag van de week gedrukt zodat u kunt zien of de dosering voor vandaag al is ingenomen. Tevens zijn beide producten bij elkaar verpakt. Zo wordt het vergeten van uw dagdosering voorkomen. De strip zorgt ervoor dat zuurstof weinig kans krijgt om de capsules te laten oxideren (m.a.w. ze bederven minder snel) zonder dat u met allerlei potjes of zakjes aan de slag moet.

Vanwege Europese wetgeving mogen wij u helaas niet meer vertellen over de specifieke werking van dit product en bij welke aandoening dit wordt gebruikt. Indien u meer informatie hierover wenst, adviseren wij u een deskundige te raadplegen zoals een goede opticien, een optometrist of een oogarts.

Copyright © 2024 DUAREDS. All rights reserved.
Website: YZCommunicatie
De waardering van Duareds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 141 reviews.